HTML

Mozdonyágy

Egy mozdony alakú gyermekágy építésének hiteles története

Beüzemelés

2009.04.08. 23:20 Apa csak egy van

Este 8-kor megérkezett báttyám, és
- leszedtük a szúnyoghálót az ablakról
- arrébraktuk a kutyaházat
- beemeltük az ágyat az ablakon

Majd felszereltük (fiam segített végig) a vezetőfülkét, majd a kazánelejét a kéménnyel. Kapott egy matracot és egy lepedőt. A sógor-báttyus hazament. Akkor én még csináltam a nőm félelme kedvéért egy ajtót, hogy éjjel véletlen rudosások alatt ne essen ki a gyerek az ajtónyíláson.

Az ágyról (a vezetőfülke ablakából) át lehet mászni a rácsos kiságyba. Meg fel a mozdony tetejére. (hm, a 4-es rétegeltlemez ezt bírja, de az esetleges ugrálást nem fogja, valami enyhe erősítés kellene belülre-felülre-középre)

Nehezítésként az asszonykán tombol a hasmars, csak ült az ágyunkon és fájt.

Iszonyú sokat pörgött a nagyobbik fiam a szerelés alatt (igazából mindkét fiam pörgött:-). Meg kicsit el is csúsztam. Szóval jó későn került be az új ágyba. Mese, alvás, nyújtózkodik, kijövök, hagyom egyedül (így szokott elaludni). Most az asszonyka mondta, a nagyágyban alszik ;) hát akkor átmászott. Visszaraktuk a mozdonyba. Nem tudom hol és mi lessz a vége/folytatás, azért reménykedem a terv sikeren :-)

Szóval ma este a régi helyemen fogok aludni, nem a kanapén. Nahát, furcsa lesz.

Bónusz képként íme a kazáneleje a kéménnyel. Néhány csavar róvid, csak dísz, néhány csavar átmenő, az tartja. A terv szerint itt matt fekete felület van, tessék úgy képzelni oda a csavarokat ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozdonyagy.blog.hu/api/trackback/id/tr201054943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása